Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا آذرپور روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:برگزاری تور بدون مجوز بند ب در گیلان ممنوع است و با تورهای غیرمجاز گردشگری در ایام عزاداری ارتحال بنیان‌گذار جمهوری اسلامی با هماهنگی مراجع انتظامی و قضایی برخورد می شود.
شرکت‌های دارای مجوز بند (ب)  می‌توانند به برنامه‌ریزی، سازماندهی، اجرا و نظارت یک برنامه سفر در قالب پکیج تور یا بسته سفر اقدام کنند؛ به عبارتی دیگر، می‌توانند از یک تور یک روزه داخل شهر تا تورهای دور دنیا را برنامه‌ریزی و قیمت‌گذاری کنند و در آن راستا، برای گرفتن مسافر در رسانه‌های گروهی تبلیغ کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت‌ها می‌توانند با معرفی لیدرهای خارجی زبان خود، اقدام به دریافت روادید برای مسافران کرده و در سراسر جهان، هتل رزرو کنند.
وی، با بیان این‌که حوزه گردشگری بیشترین آسیب را از شیوع بیماری کرونا متحمل شده است، افزود: تاکنون دفاتر خدمات مسافرتی استان علی‌رغم زیان مالی فراوان، همراهی بسیار خوبی انجام داده‌اند و با رعایت مصوبات ستاد ملی و استانی مقابله با کرونا به تدریج در حال آغاز فعالیت خود هستند و در این راستا با فعالیت تورهای غیرمجازی که در فضای مجازی اقدام به تبلیغ می‌کنند و می تواند تبعات جبران ناپذیری به همراه داشته باشد، برخورد خواهیم کرد.

آذرپور اظهار کرد: دنیای مجازی، فضای انتخاب را گسترده و البته فرآیند نظارت را اندکی سخت تر کرده اما لازم است گردشگران آگاه باشند که انتخاب تورهای غیرمجاز، انتخاب سفری پر خطر و هولناک است.

وی با تاکید بر این‌که ارائه خدمات تور با عناوینی مانند گروه کوهنوردی، طبیعت گردی و  غیره  بدون داشتن مجوز بند "ب" ممنوع است، گفت: فعالیت این گروه‌ها از سوی معاونت گردشگری و انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری استان رصد و گزارش آن به مراجع ذی‌صلاح ارسال می‌شود.

وی یاداور شد: در زمان حاضر ۸۱ دفتر خدمات مسافرتی با بهره مندی از حدود ۵۰۰ راهنمای گردشگری در استان فعال است که علاوه بر فراهم کردن شرایطی امن و ارائه گردشگری تخصصی، با آگاهی نسبت به مقصد انتخاب شده،  شرایط سفری خوب و دلچسب را مهیا می کنند.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی گیلان گفت : همچنین نظارت بر رعایت "سفر هوشمند :سفر+سلامت" با بازگشایی تاسیسات گردشگری در استان افزایش یافته است.
آذرپور، با تاکید بر اهتمام به سلامت گردشگران اظهار داشت: تاسیسات گردشگری به شرط رعایت پروتکل سفر هوشمند از ابتدای خردادماه بازگشایی شده و نظارت ها افزایش یافته است.
وی افزود: اکیپ های ویژه در محورهای استان بر اساس ضوابط، فرم‌های تدوینی و چک لیست‌های دستورالعمل ابلاغی سفرهوشمند بر کلیه فعالیت‌های واحدهای اقامتی، پذیرایی و گردشگری نظارت دارند.
وی ادامه داد: براساس این فرم‌ها و چک‌لیست‌ها کلیه موارد تخصصی اعم از اخذ و نصب مجوز و پروانه بهره‌برداری، رعایت اصول بهداشت محیط، بهداشت فردی، بهداشت و کیفیت مواد غذایی، چگونگی و کیفیت ارائه‌خدمت به گردشگران، نکات ایمنی، امنیتی و انتظامی و موارد و پروتکل‌های بهداشتی مرتبط با دستورالعمل‌های ابلاغی مورد ارزیابی قرار می گیرند.
آذرپور از مردم خواست، در صورت شکایت، انتقاد و پیشنهاد با شماره تماس‌ ۰۱۳۳۳۶۱۸۴۶۵ که از سوی اداره کل استان‌ به صورت ۲۴ساعته در نظر گرفته شده تماس بگیرند ،یا از طریق شماره ۰۹۶۲۹ اقدام نمایند.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی گیلان ادامه داد: با بازگشایی و ارائه‌ خدمات از سوی واحدهای اقامتی، پذیرایی و گردشگری، ضرورت اجرای پروتکل‌های بهداشتی در شرایط ویژه‌ کرونا بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی  الزامی، ‌ اعلام شده‌است. 
آذرپور ضمن تاکید بر خودداری از سفرهای غیرضروری، اجرای الزامات دستورالعمل‌های ابلاغی «سفرهوشمند:سفر+سلامت» را در بهبود وضعیت سفرهای ضروری هموطنان موثر دانست و افزود: مرجع و اساس تهیه ضوابط و پروتکل‌های بهداشتی این دستورالعمل، راهنمای گام دوم مبارزه با کووید۱۹ وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی در مراکز اقامتی و حمل‌ونقل، همچنین ملاحظات عملیاتی در مدیریت این بیماری در بخش اقامتی، تهیه‌شده توسط سازمان بهداشت جهانی است.
وی ادامه داد:نحوه برخورد با موارد مشکوک به بیماری، حفاظت فردی و فاصله‌گذاری بین کارکنان و حفاظت فردی گردشگران بویژه استفاده از ماسک و دستکش در فضاهای عمومی اقامتی یا حمل و ‌نقل از موارد مندرج در این دستورالعمل‌هاست.
 پروتکل های حمل و نقل زمینی، حمل ونقل هوایی و حمل ونقل ریلی، همچنین پروتکل‌های واحدهای اقامتی، واحدهای پذیرایی بین‌ راهی، مراکز و سایت‌های تاریخی و موزه‌ها، دفاتر خدمات مسافرتی، از جمله مواردی هستند که به تفصیل در این دستورالعمل تشریح شده‌اند.
سفر هوشمند کاهش چشمگیر اقامت گردشگران در مراکز اقامتی ثابت و موقت استان را در نخستین تعطیلات پس از بازگشایی تاسیسات گردشگری _ طی روزهای سی ام اردیبهشت ماه تا پنجم خردادماه –  در پی داشت.
طی این مدت ۹۸ هزار و ۸۸۶ نفر در تاسیسات اقامتی استان ساکن شدند حال آنکه این رقم در جشن فطر سال گذشته دو میلیون و ۹۱۹ هزار و ۲۵۷ نفر بود.
استان گیلان بعنوان یکی از کانون های مهم گردشگری شمال کشور دارای ۱۰۷ هتل، ۳۳ هتل آپارتمان، ۸۱ مجتمع گردشگری، ۴۹ مهمانپذیر، یک هزار و ۶۸۸ خانه مسافر، ۳۰ مجتمع سرگرمی تفریحی، ۷۴ اقامتگاه بومگردی، ۳۶۰ بین راهی، یک اسکله مسافربری دریایی و ۲۸ اسکله گردشگری دریایی است.
 

برچسب‌ها گیلان جهانگردی برخورد قضایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گیلان جهانگردی برخورد قضایی گیلان جهانگردی برخورد قضایی خدمات مسافرتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۷۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای معرفی ظرفیت های گردشگری

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا بایرام زاده روز پنجشنبه در جلسه کمیته فنی بازاریابی و تبلیغات با تأکید بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری استان به گردشگران خارجی، اظهار کرد: بازاریابی با کمک تبلیغات رسانه‌ای برای رشد صنعت گردشگری استان مهم بوده و باید از ظرفیت‌های رسانه‌ای در کشورهای هدف گردشگری و همچنین نحوه حضور رسانه‌های استانی در این کشورها برای معرفی هرچه بهتر جاذبه‌های گردشگری آذربایجان‌شرقی استفاده کرد.

وی ادامه داد: با توجه به برنامه تحولی صنعت گردشگری در آذربایجان شرقی، استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای با مشارکت و محوریت بخش‌های خصوصی و برگزاری رویدادهایی نظیر جشنواره‌های بین‌المللی حائز اهمیتی بوده که در این جلسه به تصویب رسید.

بایرام زاده گفت: در راستای تحقق هدف، افزایش رویدادهای گردشگری با کشورهای هدف گردشگری، برنامه‌هایی همچون برگزاری ۸۰ جشنواره گردشگری داخلی، برگزاری نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع‌دستی در مهرماه سال جاری و حضور توانمند در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران، با محوریت جذب گردشگران خارجی در دستور کار معاونت گردشگری آذربایجان‌شرقی خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: کشورهای هدف گردشگری برای استان آذربایجان‌شرقی کشورهایی همچون جمهوری آذربایجان، جمهوری ارمنستان، روسیه، ترکیه، چین، عراق و کشورهای اروپایی است اما محدودیتی در معرفی استان وجود نداشته و هدف نهایی معرفی جاذبه‌های گردشگری کم‌نظیر استان در ابعاد جهانی است.

کد خبر 6095210

دیگر خبرها

  • مسیر جنوب به شمال هراز تا اطلاع ثانوی مسدود شد
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها فعال شوند
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها شوند
  • تردد از جاده چالوس و آزادراه تهران –شمال به سمت مازندران ممنوع شد
  • ضرورت استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای معرفی ظرفیت های گردشگری
  • معرفی قابلیت‌های گردشگری گیلان در جشنواره بهار نارنج
  • خسارت آتش سوزی در روستای گردشگری امام‌زاده ابراهیم شفت - گیلان
  • فعالیت ٦١ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • آتش‌سوزی مهیب در امام‌زاده ابراهیم شفت/ عکس
  • فرصت سوزی و خستگی برای امروز کشور ممنوع است